• Pilotul Fábio Reis, în vârstă de 35 de ani, și pasagerul său, Alessandro Cunhago, 33 de ani, au supraviețuit accidentului.
  • Avionul de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit din cauza unei avarii la motor.
  • În acela moment, pe drum se deplasau mai multe mașini, dar și un pieton.

Un avion de mici dimensiuni a căzut în gol și s-a izbit de pământ pe o stradă din Guabiruba, Brazilia. Pilotul și pasagerul său au supraviețuit miraculos unei căderi de peste 1.000 de metri. Aeronava s-a prăbușit exact în spatele unui pieton și după ce pe stradă au trecut trei mașini.

În urma impactului cabina avionului a rămas intactă parțial. Spre uimirea salvatorilor din Brazilia, cei doi, pilotul și pasagerul au ieșit singuri din aeronavă, înainte de a primi ajutorul, scrie Daily Mail.

https://twitter.com/vivekbajpai84/status/1287708518930239488

Paramedicii spun că atunci când au sosit l-au găsit pe pilot în picioare și dezorientat. Acesta ar fi suferit fracturi și era suspectat de hemoragie internă. Pasagerul, care este și pilot instruit, a fost găsit așezat pe trotuar, plângându-se de o durere la gât și la membrele inferioare.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar din imagini se poate observa viteza cu care avionul se prăbușește, dar și reacția femeii care spune că a avut noroc. Dacă ar fi ieșit puțin mai târziu, poate nu era în viață.

Partenerii noștri