• După nesfârșite tergiversări, Consiliul de Securitate ONU a adoptat rezoluția prin care cere Israelului să înceteze focul în Gaza. „dați-ne ostaticii și mai discutăm”, le răspund israelienii.
  • Hoția salvează prietenia! Nu te gândi la corupție, în ce condiții ar fura românii, ca să nu și-o fure apropiații lor. Îți dau doar o cifra de la Reveal Marketing Research: trei sferturi dintre romani ar fi in stare sa fure, daca ar putea sa salveze o persoana pe care o iubesc.
  • Suspecții atentatului de la Moscova au fost prinsi. Dar asta nu inseamna ca exista un acod intre rusi si vestici aspra originii atentatorilor. Occidentul vorbeste despre ISIS, rusii inca nu vor sa spuna nimic despre atentatori, pana nu termina ancheta.
  • Și irlandezii au gasit solutia pentru oprirea incalziri globale – sacrifica 200.000 de vite. Au mai multe decat oameni. Școala care a renunțat la profesori – Inteligența artificială știe mai bine să lucreze cu elevii. Fostii profesori au devenit doar niste simpli asistenti… didactici.
  • Dă-te, ba, ca taie copacul. Sibienii au desoperit solutia ca sa imbine natura cu cablurile electrice – copacii cu coroana patrata.
  • Vrei un startup? Ghinion! Romania e pe locul 13 in Europa, cand vine vorba despre afaceri noi. Cel mai propice loc sa dezvolti un business e Parisul.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri