• Masca jos, România! Din weekend românii revin la viața de altă dată. Au voie să umble liberi noaptea – și renunță la masca în aer liber. Restaurantele pot fi deschise oricând. Ce viață!
  • Cetățenii celui mai bogat sector din România se întreabă după 8 luni de la alegeri: și totuși cine e primarul nostru? Clotilde Armand și Daniel Tudorache pariază pe numere diferite la Sectorul 1. Jocurile sunt făcute.
  • Primești un milion de dolari dacă te vaccinezi. Oferta e însă limitată. Numai unul e norocos – cine
  • Asculta-mă pe mine! Oricum sunt mai puține telefoane ascultate în România – de când Curtea Constituțională nu mai lasă serviciile secrete să facă anchete penale. Poate se bucură serviciile de telefonie –  românii vorbesc mai mult. Și vorbesc peste tot – avem apeluri de Cartea Recordurilor la 112.
  • Același război aprins între Israel și palestinieni – intră pe fir și președintele Americii. Biden le-a spus israelienilor că îi sprijină și că au voie să se apere. Însă puternicul cotidian israelian Haaretz scrie că Netanyahu duce Israelul într-un război civil între evrei și arabi.
  • Ce-or fi vorbit la cina Cîțu și șefa Europei, Ursula von der Leyen? A convins-o că din banii pe care UE ni-i dă să ne revenim după Covid să ne putem face autostrăzi.
  • Azi-noapte când toata Europa dormea, americanii se temeau că poate veni o nouă criză financiară – au dispărut 365 de miliarde de dolari de pe bursă. Pentru că miliardarul răsfățat s-a răzgândit, Musk și-a dat un mesaj pe Twitter: „ia că nu mai las pe nimeni să cumpere Tesla cu Bitcoini”.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Cori Grămescu, Raisa Humeniuc și Răzvan Țupa.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri