• Nicușor Dan intră tot mai mult în febră… febra alegerilor. Are 37 cu 1. Nu temperatură, ci procentul cu care conduce ultimul sondaj pentru primăria capitalei. El a fost si votat de Bucureșteni ca cel mai bun primar de după revolutie. În schimb, Piedone pierde procente. În ciuda spectacolului pe care îl face, mai are doar 30% din intenția de vot.
  • Un deputat francez vrea ca în meniuri să fie marcate toate produsele care „nu sunt făcute în casă”. O inițiativă care a încins discuțiile în Parlamentul francez vrea să sporească transparența în fața consumatorilor. Deputatul nu e la prima încercare. Sindicatul din sectorul ospitalității i s-a opus primei inițiative – pe care a numit-o negativă și stigmatizată.
  • Guvernul din Peru spune că are un rezident într-un oraș din munții Anzi, de 124 de ani… adică, cea mai în vârstă persoană din lume. E vorba de – Marcelino! Marcelino Abad care a tras de partea lui autoritățile locale ca să aplice la Guinness World Records .
  • A treia oară poate-i cu noroc! Azi, politicienii au mai marcat o dată 20 de ani de la intrarea României în NATO… chiar dacă aceeași intrare am mai sărbătorit-o de două ori în ultimele două săptămâni. Klaus Iohannis a tras și un semnal de alarmă: „România trebuie să crească numărul rezerviștilor”.
  • Cum să scapi de nervi și de probleme? E mai simplu decât credeai – trebuie doar să le arzi! Este studiul făcut de japonezii care spun că dacă doar iti scrii gandurile pe hartie, ai scăpat de furie. Dacă si arzi foaia, devii zen.
  • Stăpânește arta… trișatului! A vrut să-și pună singur tabloul la muzeu, dar i-au pus pofta-n cui. Cum poti sa devii si tu piesa de muzeu afli… la STIU

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri