Nu trece zi de la Dumnezeu fără știri despre rușii care ne invadează. Sute de mii de știri despre sute de mii de rușii care vin. Chiar ieri descărcaseră niște parașutiști la granița cu Polonia.

Se înarmează, fac exerciții la Marea Neagră, la Marea Nordului, Marea Baltică.

Marea Frică a românului, înainte de pandemie, era că vine rusul. Acum îi e frica și de Bill Gates, dar parcă tot rusul știe să-i înghețe sângele-n vene.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

La figurat. Dar și la propriu, oprindu-i gazul din robinet. Teribila iarnă rusească, cea care i-a adus la disperare pe Hitler și Napoleon, pe noi ne poate termina chiar fără să ieșim la luptă.

Dar, pentru mica eventualitate în care va trebui să-i ținem piept dușmanului, trebuie să fim extrem de bine pregătiți. Din punct de vedere psihologic. Pentru înfrângere.

Dacă ne atacă pe sus, cu rachete, avem scutul de la Deveselu. Deci, vor ataca pe jos. D-aia n-am fost niciodată de acord cu scutul.

Venind terestru, trebuie să apuci să fugi cu tot ce ai mai de preț: nevasta, copiii și televizorul.

Dacă te-au prins, orice-ar fi, nu țipa după americani. Gândește-te la afganii care au făcut greșeala asta când se apropiau talibanii. La ce i-a ajutat? I-a ajutat pe talibani, să se prindă care sunt trădătorii.

Întreab-o pe bunică-ta cum se spune în rusă “De când vă așteptam!” și aruncă-te la picioarele lor.

Apoi, dă-le tot ce vor. Băutura? Ai folosit-o pentru curaj. Femeia? S-a dat ea singură cu ei. Nici nu știai că știe rusa.

Care-I faza? În aceste momente, s-ar putea să ai un gând parazit, să simți un mic impuls de a-ți apăra țara.

Gândește-te câtă țară deții. Dacă ai doar 40 de metri de pământ românesc și sunt la etajul 8, înseamnă că stai la bloc, deci pământul tău e în aer. Aerul e același peste tot, deci poți să zbori din țară.

Totuși, dacă insiști să fii patriot, asigură-te măcar că nimerești într-un batalion de șaormari.

Nu uita! Sunt singurii care știu să mânuiască satârul și să încarce cu de toate. Plus că lucrează în sincron perfect. Unu-ți ia banu’, altul deja îți taie carnea, altul a luat lipia. Hap, hap, hap! Cartofi prăjiți? Ce sosuri vrei? Hai, repede! Ți-e și rușine să nu ții pasul cu el. Iar asta e principala calitate pe care tre’ s-o aibă un soldat!

Partenerii noștri