România a ajuns la 11.000 de cazuri. Lunea trecută erau doar 3000. Dacă aș fi crezut în conspirații, aș fi zis că declarau mai puține cazuri ca să le iasă congresul. Dar eu cred că ACUM declară mai MAI MULTE cazuri tocmai pentru c-au terminat congresul. Și partidul. Și tot. Deci tre’ să se ascundă după altceva. Dacă nu mi-aș impune să cred asta, m-aș duce direct la Spitalul 9. Dacă nu cumva au scos și de acolo toți bolnavii în stradă ca să-l facă spital de Covid.

Refuz să văd că, la 11.000 de cazuri, le cereți medicilor certificate Covid. N-aveți cum să fiți atât de cretini încât să vă luați tocmai acum de gât cu personalul medical! E ca și cum ai înjura bucătarul cu un minut înainte să se apuce de omleta ta.

Acum, Guvernule Cîțule, când secțiile ATI sunt arhipline? Acum, când chirurgia toracică de la Marius Nasta s-a închis ca să se mute doctorii pe secția Covid? Știu că 88% dintre românii bolnavi de cancer au murit în pandemie, dar chiar așa de mult vă supără cei 12% rămași? Asta e prioritatea voastră după doi ani de criză sanitară? În plin Val 4 pentru care nu v-ați pregătit? Să scuturați doctorii de certificate? Să rămânem și fără ei?

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Am văzut că acum se cer certificate de sănătate și ca să mănânci la Mc…

Care-i faza? Eu nu spun că e bine ca o parte din medici refuză vaccinul. Nu spun nici că e rău. Nu spun nimic. Pentru că nu sunt medic. Mai nou, doctorii ne tratează pe noi, iar voi îi tratați pe ei, sau cum? Gata! M-ați convins! Tre’ să mă operez singur de apendicită. Mi-am luat un atlas de anatomie, un cuțit de pâine și o lanternă. Sper doar să nu-mi tremure mâna.

Am o vecină care face videochat și a zis că vine cu un webcam. Mă uit când pe atlas, când la monitor și vedem ce o să iasă. Sper că doar apendicele. Am un prieten pe care îl durea ieri un rinichi și i-am zis: “Du-te la Cioloș!”. Dacă tot a recunoscut Cioloș că mergea la spiralele de la Costinești, mă gândesc că s-a tot jucat cu pietrele de la rinichi… și că e însetat să ajute.

N-avem ce să facem. Va trebui să improvizăm totul și – mai rău! – să ne ajutăm între noi.

Partenerii noștri