Ce noroc ai, Cîțule! Sunt singurul care nu crede că ți-ai cumpărat like-uri false de la vietnamezi. Ba chiar am și dovezi că nu minți!

Am luat, la întâmplare, 100 de conturi care ți-au dat aprecieri și le-am scris în privat: “Why do you love Cîțu?”, un fel de emisiune “Am întrebat 100 de vietnamezi”.

Nu mi-a răspuns nici măcar UNUL! Dovadă că sunt conturi reale, de vietnamezi veniți aici la muncă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Săracii, n-au răspuns de teamă că sunt de la Poliția de Frontieră. Dar ei te iubesc. Pentru că faci românii să plece și să le lase job-urile lor.

Al doilea indiciu că poate nu minți e că minciuna a fost descoperită de Vlad Voiculescu.

Când un mincinos zice că minți, e posibil să mintă chiar el. Îl cred în stare să le fi dat vietnamezilor niște vaccinuri expirate ca să-i telecomande împotriva ta.

Vezi, Cîțule, ce probleme îmi faci? E prima dată când te-am prins cu adevărul, dar nu te mai crede nici naiba.

Naiba te-a pus să minți atâta cu pârnaia din America și cu subvențiile pentru partide și cu miile de creșteri economice.

Băi, fratele meu, ai mințit până și-n CV! Până și în somn, că ai fost la Colectiv! Urâtă nație de mincinos mai ești! Să mor, zici că ești copilul lui Ponta cu Pinochio.

Și nici nu minți cu cap. Minți din plămâni, adică minți cum respiri.

Dar, dacă tu ești fals, nu înseamnă că așa sunt și conturile alea de Facebook. Vietnamezii ăia există și te plac cum le place cîțu-cîțu în sos dulce acrișor.

Poate că nu e o întâmplare că Pham Minh Chinh, actualul premier al Vietnamului, a studiat și a lucrat în România.

Decât să faci tu schimb cu Ciolacu o dată la 2 ani, nu mai bine te schimbăm noi de tot cu Pham Minh Chinh? Mai are și nume de antibiotic, deci e fix ce aveam nevoie.

Partenerii noștri