Bravo, Cîțule! Ai crescut în ochii mei. Te credeam un tocilar. Dar, uite că ai făcut și tu bagabonțeli d-astea de vedetă americană. Te-au prins ca pe Britney Spears, beat la volan. Acum, avem și noi Paris Hilton-ul nostru, avem un Justin Bieber. I Love You, Mich… cîțu!

Asta da șmecherie! Unii n-au văzut America nici treji, iar tu o vedeai dublu! Abia acum, cred, în sfârșit, că ai fost un elev mediocru și că te-ai chinuit doi ani să intri la ASE. Ești mafiot! Și tot ca pe un mare mafiot din filme, tot prietenii te-au turnat. La cât te lucrează băieții de la partid, ar trebui să-i plătești.

Știi care-i faza? Tu, în PNL, ai pățit culmea băuturii! A băut Orban toată viața și ai picat tu de bețiv. Dar nu te panica! Oamenii țin cu tine! Am avut noi și președinte care se urca băut la volan. Nu te speria nici de aia cu pâinea! A fost o răutate. Puteau să te întrebe și pe tine cât costă un carton de ouă Fabergé, câte zaruri sunt la sah, ceva mai elegant, nu chestii d-astea de săraci.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Dar să știi că, totuși, undeva ai greșit. Ai greșit că nu i-ai spus lui Papa Klaus c-ai fost nebun la tinerețe. Asta nu se face. Vezi să nu-și ia protecția de pe tine! Așa e în viață, una bună, altul rău. DJ Ciolacu ți-a vrut capu’, dar Turcan a sărit să te apere. Te-a apărat ca o mamă care laudă copilul alteia. A zis că nu e bine ce ai făcut, dar că măcar ai învățat o lecție.

Te-ai prins? E ca și cum i-ai spune unuia: “De ce zic, mă, toți că ești prost? Că mie nu mi se pare…”

La final, am o și eu o dilemă etică. Dacă spun că unu’ prins beat la volan a ajuns ditamai prim-ministrul, fac reclamă la alcool?

Partenerii noștri