Știu, subiectul unirii este unul delicat, dar el nu poate fi evitat la infinit. Noi și frații noștri de peste… Dunăre nu mai putem fi separați de granițe.

Propun ca noi și bulgarii să ne unim într-o singură țară, sub un singur steag cu seringa tăiată ca stemă. Dacă nu acum, când întreaga Europă ne arată cu degetul și își încordează mușchiu’ vaccinat la noi, atunci când?

Care-i faza? De ce să facem Bulmânia Mare?

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Pentru că românul și bulgarul sunt ca frații. Nu s-au dușmănit niciodată și – cel mai important – între ei nu a existat concurență. Au dat întotdeauna dovadă de fair play: Prin eforturi uriașe, s-au situat INTENȚIONAT la coada oricărui clasament, doar pentru ca celălalt să nu se simtă prost.

Am intrat ultimii în UE și ultimii am rămas. Suntem ultimii la inovație, ultimii la vaccinare, avem cele mai mici salarii medii… Lista poate continua la nesfârșit.

Niciodată în istorie nu s-a mai văzut o așa prietenie, o așa frăție. Foarte rare au fost momentele în care ne-am bătut pentru penultimul loc, dar imediat ne-am împăcat.

La ce ne uitam noi, românii, când nu aveam la ce să ne uităm? De ce, ani de zile, ne-am pus numere de Bulgaria la mașini?

Pentru că inimile noastre erau bulgărești. Până și inima Reginei Maria era să rămână acolo, unde a rămas și Balcicul.

România, Pământ Bulgăresc! Și Bulgaria, Pământ Românesc!

Ei au tâmpiții lor. Noi îi aveam pe ai noștri. Împreună, vor fi de neoprit.

După Marea Unire, Bulmânia va avea 348.000 km pătrați, un teritoriu egal cu al Germaniei.

Le vom ține piept nemților. Vom dejuca toate planurile lor mărețe. Dacă Germania are cea mai prosperă economie, noi nu o vom avea! Așa, de-ai dreacu!!! Dacă Germania face autostrăzi, spitale și școli, vom face FIX opusul lor.

Să-l punem președinte pe… Costi Ioniță, de exemplu. Să fie unul de-l nostru, nu unul de-al lor!

Frați bulmâni din toate țările, uniți-vă! Ne vedem cu toții la Marea Adunare Națională de la Ruse! Trăiască Bulmânia Mare!

Partenerii noștri