• În dimineaţa zilei de 27 martie 1995, Maurizio Gucci, cel care condusese celebra casă de modă, a fost împuşcat chiar la intrarea în clădirea unde lucra. Cazul care a şocat lumea modei va fi subiectul următorului film 
  • Lady Gaga, Al Pacino, Robert De Niro vor face parte din distribuţia filmului Gucci
  • Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, este la primul său rol important în film după celebrul „A Star Is Born” (2018), care i-a adus un Oscar pentru cântecul omonim şi o nominalizare pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Cazul care a şocat lumea modei va fi subiectul următorului film de la Hollywood. Pelicula Gucci va ajunge în atenţia iubitorilor de film printr-o distribuţie de excepţie a celor mai cunoscuţi actori.

Lady Gaga, Al Pacino, Robert De Niro şi Jeremy Irons fac parte din distribuţia de marcă a filmului. Gaga îşi ia în serios cariera de actriţă, iar după succesul cu “A Star Is Born”, îşi surprinde fanii şi de această dată.

În filmul regizat de Ridley Scott, Gaga o va interpreta pe nimeni alta decât Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci şi cea care a comandat asasinarea lui.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII
https://www.youtube.com/watch?v=YBlTDWyS4EM

În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soţie, Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci era preşedintele casei de modă înfiinţate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 şi condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016. 

Partenerii noștri