• Bloggerul Otravă vorbește despre noul trend nebunesc cu sneakerșii de la Lidl
  • La Roma, sneakerșii de 13 euro s-au vândut în câteva minute
  • Pe net, sneakerșii se vând la suprapreț, la câteva sute de euro

O poveste la fel de logică precum anul 2020: o modă neînțeleasă, dar alimentată de un trend pe Instagram, a golit rafturile magazinelor Lidl de la Roma în câteva minute – un fenomen care s-a răspandit în toată Italia, patria modei, culmea.

Pentru ce s-a bătut lumea? Nu pentru tigăi, ca la noi, ci pentru niste sneakerși aparent banali, de 13 euro.

Cine n-a apucat, și vrea neapărat să fie la modă, își poate cumpăra de pe site-urile de anunturi, la suprapreț. Pe eBay, sneakersii ăștia se vând cu câteva sute de euro, dar există și anunțuri cu 1000 sau 2000 de euro pentru o pereche.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Otravă, blogger: „Salut, sunt Otravă, și o să vă explic un pic care e nebunia cu sneakerșii de la Lidl. Avem aici prima pereche de sneakerși care a ajuns în România, undeva la început de iulie, a fost o nebunie extraordinar de mare, la un moment dat a ajuns o pereche de astfel de sneakerși undeva la 600-700 lire, prin UK, prin vara acestui an. Lumea nu știa dacă o să ajungă sau nu în România, eu am făcut un concurs, am dat 5 perechi de sneakerși de la LIDL, și au fost foarte mulți, au participat câteva mii de oameni la concursul respectiv. Avem aici și prima pereche de șlapi”

Partenerii noștri