• Un cântăreț stradal a primit un cadou neașteptat, după ce povestea lui a făcut înconjurul lumii și i-a emoționat pe internauți.
  • Muzicianul a postat săptămâna asta pe Instagram un video emoţionant, în care povestește că instrumentul i-a fost distrus de o femeie nervoasă, care i-a luat chitara şi a spart-o de asfalt.
  • Trubadurul Matt Grant a primit o chitară de 5.000 de dolari de la Jack White, după ce i-a văzut povestea pe internet.
View this post on Instagram

https://gf.me/u/y5mrv6 Can’t believe this has happened. My livelihood. All details available on the link. But please if you can spare any thing to help me raise money for a new guitar I’d hugely hugely appreciate it. The sooner I’m back out busking the better. #busker #busking #guitar

A post shared by Matt Grant (@mattgrantmusic) on

Uneori, o simplă postare de „revoltă” pe rețelele de socializare poate schimba cursul întregii povești – cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul lui Matt Grant.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Cei care i-au văzut mesajul nu au rămas indiferenţi şi au pornit o campanie pe GoFundMe – și uite așa, trubadurul s-a ales cu o chitară Fender Strato-caster.

„Am intrat în magazinul de chitări din oraş şi managerul mi-a spus că a încercat să dea de mine toată ziua. I-am răspuns că mi-am luat deja o chitară acustică nouă, dar a zis să o las pe aia, pentru că Jack White vrea să mă ajute şi că pot să-mi aleg orice chitară din magazin.
M-am simţit ca un copil în magazinul de dulciuri!”
a declarat acesta.

Partenerii noștri