• Electronic Arts confirmă lansarea oficială a filmului „The Sims”.
  • EA colaborează cu Amazon MGM Studios, Margot Robbie și regizoarea Kate Herron.
  • După anunțul oficial, EA spune că este prea devreme pentru a da mai multe detalii.

Tu te-ai jucat vreodată The Sims? Jocul de simulare a vieții se duce la următorul nivel! Electronic Arts (EA) nu îți aduce momentan o versiune nouă a jocului, însă îți promite un film cu Margot Robbie în rolul principal.

Deși zvonurile referitoare la film au apărut acum câteva luni, acestea au fost confirmate abia acum. Pentru producția filmului se va lucra cu Amazon MGM Studios. De asemenea, compania de producție a lui Margot Robbie, LuckyChap, și regizoarea Loki, Kate Herron, au fost implicate.

Când se lansează pelicula?

EA spune că este prea devreme pentru a da mai multe detalii despre producție, însă promite că anul viitor vom primi update-uri, odată cu aniversarea de 25 de ani a seriei de jocuri „The Sims”.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Tu intri în universul Sims?

Dezvoltat de Maxis, jocul îți pune la dispoziție personaje cunoscute sub numele de „Sims” și îți dă control suprem asupra tuturor aspectelor vieții lor.

Jocul primește actualizări regulate, iar de-a lungul anilor dezvoltatorii au inclus pachete noi, care introduc elemente noi, dinamica relațiilor și le permit jucătorilor să-și transforme caracterele în personaje supranaturale.

Citește și

Partenerii noștri