• Lamborghini Countach atinge 100 km/h în doar 2,8 secunde.
  • Modelul hibrid dispune de un motor V12 hibrid cu 814 cai putere.
  • Supercarul are inserții din carbon, elemente aurii personalizate și detalii interioare asortate.

Lamborghini Countach din 2022, unul dintre cele mai rare și dorite modele auto, a fost scos la licitație pe platforma Bring a Trailer. Acest exemplar face parte dintr-o ediție limitată de doar 112 unități și a fost personalizat sub programul Lamborghini Ad Personam, cu finisaj în culoarea exclusivistă Oro Eleos.

Modelul dispune de un motor V12 hibrid de 814 cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde. Designul său îmbină performanțele de vârf cu linii ce evocă originalul Countach din anii ’70. Vehiculul, cu doar 137 km parcurși, este în stare impecabilă și îi asigură un statut de colecționar pentru pasionați.

Pe lângă performanțele sale tehnice impresionante, bolidul vine cu numeroase opțiuni personalizate evaluate la 78.000 de dolari. Are inserții din carbon, elemente aurii personalizate și detalii interioare asortate. Acest model promite să depășească prețul de 3 milioane de dolari și atrage interesul colecționarilor Lamborghini din întreaga lume.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Un simbol al exclusivității

Lamborghini Countach reprezintă un simbol al luxului și performanței moderne, păstreză spiritul aventuros al originalului din anii ’70 și utilizează cele mai noi inovații tehnologice. Detalii precum semnăturile echipei de design și producție, gravate sub capotă, adaugă un plus de exclusivitate acestui model deosebit.

Licitația este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea mașinilor de lux, iar modelele Lamborghini de colecție ar putea stabili noi recorduri. Evenimentul se desfășoară până pe 19 septembrie.

Citește și

Partenerii noștri