• Pe scena de la MTV VMA, Shawn Mendes cântă Nobody Knows.
  • Cântărețul canadian a lansat trei piese de pe album.
  • Întregul album care poartă numele artistului va fi lansat pe 18 octombrie.

După doi ani de pauză în care Shawn Mendes s-a concentrat pe problemele de anxietate pe care le-a avut, artistul revine în forță cu un album nou. Albumul poartă numele cântărețului și va fi lansat integral pe 18 octombrie.

Shawn Mendes cântă piesa nouă în premieră la MTV MVA

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

La MTV VMA, Shawn urcă pe scenă și cântă Nobody Knows, a treia lansare de pe noul lui album. Artistul cântă la chitara acustică într-un nor de fum și strigă în microfon versurile „Ești o bețivă amatoare și toată lumea o știe. Tu ești aceea și eu trăiesc pentru momentele astea!”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„Shawn Mendes in the cottage”

Fanii artsitului sunt încântați de revenirea acestuia. Ei îi observă schimbarea din ultimele piesele lansate. În videoclipurile de la Why Why Why și Isn`t that enough, Shawn aleargă în picioarele goale, cântă în pădure și stă în bătaia vântului. Pe contul de TikTok al cântărețului apar comentarii în care membrii din The Mendes Army spun: „Shawn Mendes enter in his cottage era”.

Shawn și Aaliyah, pe covorul roșu

La ceremonia de la MTV, Shawn a mers însoțit de sora sa, Aaliyah, care strălucește într-o rochie neagră. Aprecierile nu întârzie să apară, iar comentariile de la postarea ei sunt foarte pozitive. „Cea mai bine îmbrăcată de la VMA!”, scriu fanii.

Citește și

Partenerii noștri