• Taylor Swift își mobilizează fanii de pe Instagram să meargă la vot în noiembrie.
  • Artista le-a mărturisit fanilor că alegerea ei pentru Casa Albă este Kamala Harris.
  • Swift: „Cea mai simplă cale prin care poți să combați dezinformarea e adevărul”.

Taylor Swift face pe Insta o postare în care își exprimă opinia politică! Artista spune că a făcut deja o alegere: Kamala Harris și Tim Walz. De ce? Swift crede că cei doi au susținut mai mulți ani la rând drepturile comunității LGBTQ+ și drepturile femeii asupra propriului corp. De asemenea, cântăreața o consideră pe Harris o luptătoare, capabilă să câștige cauzele în care se implică.

Taylor Swift îi îndeamnă pe fani să se informeze înainte să ia o decizie: „Cea mai simplă cale prin care poți să combați dezinformarea e adevărul”.

Deși Swift nu și-a exprimat de-a lungul timpului opiniile politice, aceasta decide că este momentul să trateze situația actuală cu transparență, pentru a-și motiva fanii să se implice și să meargă la voturile prezidențiale, scrie The Hollywood Reporter.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Taylor Swift: „Mi-am făcut research-ul și mi-am luat decizia”

În postarea sa de pe Insta, Swift menționează: „Mi-am făcut research-ul și mi-am luat decizia. Tu trebuie să faci research pentru tine și să iei decizia în funcție de asta. De asemenea, vreau să adaug, în special pentru cei care votează pentru prima dată: Pentru a vota, trebuie să fii înregistrat! Mi se pare mai facil să mergi să votezi mai devreme. O să vă las link către înregistrare și găsiți toate datele și informațiile de vot în story-ul meu”.

Citește și

Partenerii noștri