• „Godspeed” e ultima lansarea a cântăreței, de pe albumul „C, XOXO”.
  • Cabello spune că „Godspeed” e prima piesă pe care a scris-o pentru noul său album.
  • Camila Cabello spune: „Piesa asta e o parte crucială din sufletul meu”.

Camila Cabello lansează recurent piese de pe noul ei album, „C, XOXO”. Cea mai recentă piesă a artistei este „Godspeed”, prima piesă de pe album pe care artista a scris-o. Cabello spune despre aceasta că este „o parte crucială din sufletul ei”. Versurile din outro-ul piesei sunt „Te las să pleci și mă simt din ce în ce mai mult ca mine, Îmi doresc să fii bine, dar cât mai departe de mine”.

Camila a postat și videoclipul piesei, în care aceasta arată uimitor.

Odată cu lansarea noului său album, artista și-a făcut o schimbare de look radicală. Aceasta a trecut de la șaten la blond platinat. În biografia de pe Insta a Camilei scrie „părul negru, lung și gros a devenit alb din cauza zborului prea aproape de soare”.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Camila nu și-a schimbat doar culoarea părului, ci și stilul muzical

Odată cu „C, XOXO”, Camila a început să aibă piese în colaborare cu artiști din industria trap, precum Playboi Carti, Lil Nas X, BLP Kusher, Drake și Yung Miami.

Înainte de lansarea oficială a albumului, Camila a spus despre ea și echipa ei „Simt că sunt o ciudată și asta e muzica pe care o iubesc, e muzica de care mă simt super mândră că o fac. Cred că de multe ori este vorba despre a găsi oameni care sunt și ei ciudați, la fel ca tine, iar Jasper este un ciudat, Guincho este un ciudat. Nu ne pasă, o să facem ceea ce credem că este super tare”.

Citește și

Partenerii noștri