• O influenceriță  din Dubai a fost amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe faimoasa plajă roz din Sardinia, Spiaggia Rosa.
  • Ea a pătruns cu barca și a distribuit videoclipuri și fotografii cu acțiunile ei pe rețelele sociale.
  • Interdicția a fost impusă pentru prima dată în urmă cu peste 30 de ani și a fost aplicată mai strict în ultimii ani.

O influenceriță de origine braziliană  care locuiește în Dubai a fost amendată cu 1.800 de euro în Italia pentru că a pătruns pe plaja roz protejată din Sardinia, Spiaggia Rosa, scrie The Guardian.

Plaja, situată pe insula Budelli, este cunoscută pentru nisipul său roz distinctiv și este strict interzis accesul vizitatorilor din cauza preocupărilor legate de furtul de nisip și deteriorarea ecosistemului.

În ciuda semnelor clare de avertizare, influencerița a accesat plaja. Ea a pătruns cu barca și a distribuit videoclipuri și fotografii cu acțiunile ei pe rețelele de socializare. Ea gestionează contul de Instagram @Rogeriaguiadubai cu peste 35.000 de urmăritori.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Autoritățile au identificat-o pe influenceriță și au notificat-o cu privire la amendă. Costurile sunt între 300 de euro pentru încălcarea interdicției de acces la plajă și 1.500 de euro pentru exploatarea unei nave neautorizate în apropiere de Budelli.

Proprietarul companiei de închiriere nu cunoștea intențiile ei. Contul de Instagram al influenței este în prezent privat.

Sancțiuni mai dure în ultimii ani

Plaja, care este protejată de paza de coastă italiană, este o minune a naturii recunoscută la nivel mondial. Vizitatorilor le este interzis să pună piciorul pe plajă, deși o pot admira de pe bărci. Interdicția a fost impusă pentru prima dată în urmă cu peste 30 de ani. A fost aplicată mai strict în ultimii ani din cauza preocupărilor legate de potențialele daune ale plajei.

Amenda pentru încălcarea interdicției a fost majorată, variind de la 500 de euro la 3.500 de euro. Iar pentru îndepărtarea nisipului de pe plaje se impun sancțiuni mai mari.

Partenerii noștri