• David Beckham a fost numit oficial ambasador caritabil în cadrul organizației „ The King’s Foundation”.
  • Regele Charles al III-lea și fostul fotbalist au descoperit recent că împărtășesc interesul pentru mediul rural.
  • Pe lângă activitatea sportivă, David Beckham este cunoscut și pentru acțiunile sale caritabile.

David Beckham a fost numit ambasador caritabil de către Regele Charles al III-lea, în urma unei vizite la locuința de la țară a monarhului, scrie Deadline.

Ziarul „The Sun” relatează că Charles i-a acordat lui Beckham numirea regală, după ce fostul fotbalist și monarhul au vorbit mai multe despre interesul comun în ceea ce privește mediul rural.

 Beckham a fost numit oficial ambasador pentru The King’s Foundation, care se concentrează pe crearea de comunități mai bune în care oamenii, locurile și planeta pot coexista în armonie.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

O sursă a declarat pentru „The Sun”: „Regele și David Beckham au format o conexiune din pricina intereselor lor similare.”

David Beckham este entuziasmat de numirea sa ca ambasador caritabil de către Regele Charles al III-lea. „Acesta este un lucru uriaș pentru el și este încântat. Este cu adevărat pasionat de noul său rol”, a declarat sursa.

Un înflăcărat al monarhiei, David nu a ascuns dorința lui de a primi titlul de cavaler. El s-a alăturat altor mii de persoane îndoliate pentru a aduce un ultim omagiu regretatei Regine Elisabeta a II-a, așteptând peste noapte la coadă pentru a trece pe lângă sicriul ei în septembrie 2022.

Pe lângă fotbal, Backham a susținut multe cauze caritabile de-a lungul carierei

El s-a bucurat de o carieră strălucitoare în fotbal, cu echipe din Marea Britanie, SUA, Spania și Franța. Acum este coproprietar al echipei de fotbal Inter Miami, care l-a semnat recent pe superstarul Lionel Messi. Viața și cariera lui Beckham au fost documentate recent într-un serial de succes Netflix în patru părți.

În afară de fotbal, este cunoscut pentru activitățile sale filantropice și pentru rolul său în industria modei. El a fost numit Ambasador UNICEF și a lansat inițiativa „7: The David Beckham Unicef Fund” în 2015. Beckham a fost și președinte al clubului de fotbal Inter Miami CF și co-proprietar al Salford City.

Partenerii noștri