• O poveste despre cum se încalcă legea cu voia partidului vine azi de la Bîrlad. Georgică Vulpe a vrut să fie și președinte PNL și director de școală, deși legea îi interzice. Prins cu mâța-n sac, Vulpe a lăsat funcția de la partid pentru școală.
  • Sunt probleme mari în Afganistan? Parcă nu și pentru România. Abia azi, la 10 zile după ce a început criza Iohannis a reușit să strângă CSAT-ul Consiliul Suprem de apărare a țării. România trimite 200 de militari să ajute la evacuare.
  • La vremuri noi, tot ca la noi. N-avem trenuri, dar nici n-o să avem. Am anulat licitația de miliarde pentru cele 40 de trenuri electrice, care urmau să ducă țara noastră într-un viitor SF.
  • Adio farfurii, tacâmuri, paie din plastic, pahare și caserole din polistiren. România renunță la produsele de unică folosință. Producătorii vorbesc de o dublare sau chiar triplare a preţurilor – de la 12 lei cât plătim pentru un set de farfurii din plastic, la 30 de lei cât am putea da pe cele din trestie de zahăr.
  •  Elevii din China vor învață la școală o materie nouă „Gândirea lui Xi Jinping” – asta că să le întărească tinerilor credința marxistă.
  • Preşedintele Ungariei bagă băţul prin gardul româno-maghiar. El a comparat situația din Crimeea cu Tratatul de la Trianon chiar sub ochii lui Cîţu. După Tratatul de la Trianon – România a luat de la Ungaria Transilvania.
  • Bebelușul de pe albumul Nirvana de acum 30 de ani dă trupa în judecată și cere bani pentru că a fost exploatat sexual. Și-a dat seama abia acum că a fost pozat gol. Și a uitat că și el a recreat poza de mai multe ori.
  • Guvernul mai bagă o fisă ca să crească rata de vaccinare. Nimic noi pe frontul Covid – doar un spot din care aflăm că e bine să ne vaccinăm. Tradițional, interesul public pentru reclamele guvernului sunt zero.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri