Bucătăria zilei de astăzi a devenit un centru de experimentare. Cred că nici tu nu aloci foarte mult timp gătitului, iar când o faci, îți dorești o experiență plăcută, ușoară și eficientă. Iar la nivel spațial, bucătăria nu mai este de mult o încăpere de sine stătătoare. Open space-ul și-a pus amprenta pe spațiile de zi, așa că bucătăria a devenit o prelungire a living-ului. Dar cu ce o finisezi?
Ei bine, află că se poartă… metalul! Oțelul și aluminiul par a fi răspunsul potrivit pentru acest tărâm al tehnologiei aplicate, care se răsfrânge atât asupra electrocasnicelor, cât și al finisajelor.
Aceste materiale tipic industriale par a reînvia când vine vorba de bucătării. Dar asta nu înseamnă că te alegi cu o bucătărie industrială. Gândește-te la ele doar ca la o versiune elevată a finisajelor pe care le găsești și în culisele unui restaurant cu stele Michelin. Asta pe lângă aerul futurist pe care îl emană prin reflexiile lor metalice.
Oțelul inoxidabil este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la coroziune, ceea ce îl face excelent pentru blaturi, fronturi și chiar corpuri de iluminat. Este un material ușor de curățat și este mai puțin predispus la pete în comparație cu alte materiale.
Dacă preferi liniile curate, un design minimalist și un aspect igienic, oțelul sau aluminiul sunt pentru tine. Le combini ușor cu alte tipuri de materiale, cum ar fi sticla sau lemnul, și fii sigur că te vei alege cu un aspect atemporal al zonei de gătit.
Aceste metale au proprietăți reflectorizante care pot amplifica lumina din încăpere. Iar în bucătărie, poate mai mult decât în oricare altă încăpere, lumina este esențială.
Oțelul sau aluminiul conferă bucătăriei un rol de forță al casei tale: puternică, hotărâtă și cu un mare caracter. Cred că merită îmbrăcată în cea mai bună armură, tu ce zici?

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri