• Zelenski a ales: Nu vor fi alegeri anul viitor în Ucraina – rămâne el președinte până când se rezolvă situația sau se termină războiul. O nouă întâmplare tragică în Ucraina: un lider al armatei a fost ucis de ziua de lui de o grenadă cadou.
  • Mare brânză sau mari influenceri? Urmăritorii de social media dezbat astăzi țeapa luată de la influencerii care au făcut reclamă la Brânza Regelui – produsul care nu exista, dar existau banii și apoi… rușinea.
  • Nici nu poți să pui atâta cash în ea. Geanta lui Pharrell costă un milion de dolari. Până la finalul emisiunii STIU – poți să faci comanda. Ponturile sunt la mine.
  • Măsurile dure contra plătilor cu bani cash – concepute de binomul Ciolacu – Boloș – au ținut doar până la implementare. Azi Ciolacu a schimbat modificarea. „Dacă lucrurile o iau pe o direcție greșită trebuie să intervin. Voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli”. Rămân doua exceptii: plafonul de casă: 50.000 de lei – atât au voie să tina magazinele. si avansul spre decontare 1.000 lei pe zi.
  • Nici nu știi când a trecut. Azi se împlinește o lună de la atentatul Hamas în Israel, dar prea puțini vinovați au plătit până acum. Există totuși o veste bună pentru România – 103 români au primit acceptul să plece din Gaza.
  • Când îți iei concediul de UMANITATE? Inteligența Artificială semnează acum contracte în locul oamenilor. Este încă un pas al AI-ul în calea sa de a lua poveri, dar și… plăceri oamenilor.
  • Poftiți la cea mai luxoasă masă din lume! Parmezan maturat 23 de ani cu vin vechi de 153. S-a întâmplat la Barcelona – Rămâi la ȘTIU – nu păstrez ce e mai bun doar pentru sfârșit. Îți dau constant câte o porție – și deliciu și delux.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri