În această seară, din juriu fac parte Florin Constantin, fondator Agxecutive, Felix Damian și Iacob Paștină.

  • Ciolacu a explicat azi cum face el 45 de miliarde de euro intr-un an doar prin noile măsuri fiscale pentru care a obtinut azi aprobarea Parlamemntului. 15 miliarde de euro prin faptul că va renunța la facilitățile pentru IT-iști si alte categorii, iar alte 30 de miliarde de euro din eliminarea evaziunii fiscale – pe care Ciolacu e sigur că o va rezolva prin măsurile sale. Doar primarii au reușit să-l sucească pe Ciolacu – vor avea voie să cheltuiască la anul mai mult de 2.5% pe concerte – doar e an electoral.
  • Într-una din capitalele financiare ale lumii, banii nu se fac doar cu mintea, ci și cu sufletul. Azi – despre metodele de angajare – marile companii din Singapore lucrează cu tehnici… feng-shui.
  • Oricine poate să fie manechin? Au înnebunit salcâmii la Milano Fashion Week! Defilare de râsul lumii pentru manechinele care se credeau la proba de 100 de metri garduri.
  • Cearta dintre polonezi si ucraineni s-a mai domolit. La nici o saptamana dupa ce premierul Morawiecki a zis că nu ii mai dă nici o armă lui Zelenski, Polonia si-a schimbat politica. „Vom mai da din nou, dar mai intai să ne refacem noi stocuri” – e noul discurs al președintelui Duda.
  • Eu te-am făcut, tu mă omori! Trăim deja momentul în care Inteligența Artificială se răscoală pe stăpânul uman. O iei peste chatbot… de nu te vezi.
  • Dar avem si drama neînțeleasă a tinerilor: „Vrem prieteni și nu ne găsim”. Sunt programe prin care tinerii oferă și mii de euro ca să intâlnească oameni – pentru că obiceiul natural s-a stricat odată cu Pandemia Covid.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri