Nu este o geantă, e Le Chiquito!

În industria modei, uneori, o mică schimbare poate impacta semnificativ sau poate să-și aroge titlul de game changer. Așa s-a întâmplat și în cazul iconicei genți Le Chiquito, creația designer-ului francez Simon Porte Jacquemus. Această geantă incredibil de mică, dar cu un impact enorm, a reușit să devină un simbol al stilului și a captat atenția întregii industrii a modei.
Jacquemus este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru crearea unor item-uri care ies din convențional. În cadrul prezentării colecției de primăvară/vară 2018, designer-ul a prezentat pentru prima dată geanta Le Chiquito. Într-o eră în care gențile mari și spațioase erau preferatele femeilor, Jacquemus a ales să meargă pe contrasens. Un act îndrăzneț de a provoca industria și de a redefini conceptul de eleganță și stil. Pe lângă impactul vizual, Le Chiquito a reușit să provoace și o serie de dezbateri în lumea fashion. Mulți au criticat gențile mici ca fiind nepractice și inutile, dar acesta a fost tocmai punctul forte alui Jacquemus – de a submina normele și de a propune o nouă perspectivă în modă.
Varianta clasică are 12 cm în înălțime și 9 cm lățime. Există, de asemenea, o versiune specială din răchită, ceea ce o face accesoriul ideal pentru vacanța de vară. Jacquemus a lansat și o variantă mult mai practică. Le Chiquito Noeud are mânerul cu buclă, este flexibil și se poate desface. Acesta poate fi folosit pe post de bandulieră, transformând accesoriul într-o geantă de umăr. Colecția include și alte iterații, cum ar fi: Moyen, Le Grand Chiquito și Le Chiquito Long.
Designer-ul provensal, Jacquemus, a amprentat puternic ultimul deceniu al modei, cu talentul său rafinat care i-a asigurat un loc în vârful industriei fashion. Cel care a demonstrat prin design-ul genților sale minuscule, că buturuga mică răstoarnă carul mare.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri