Laura Buciu, Balazs Barabas și Ștefan Minovici, președintele Romanian American Business Council, fac parte din juriul de astăzi.

  • De ziua Americii ochii planetei au urmărit bila monumentală din Las Vegas – cea mai mare construcție sferică din lume. „Suntem singura națiune bazată pe o idee”, a fost mesajul mândru al lui Biden. In schimb Trump, trimite visul american la re-evaluat: „Avem nevoie să ne recâștigăm independența”.
  • De cealaltă parte a lumii, Putin își caută sprijinul în lupta sa cu Occidentul – Organizația de Cooperare de la Shanghai. Au fost alături de el Xi Jinping al Chinei și Modi al Indiei. Si Iranul a fost invitată. In viitor ar putea fi chiar membru cu drepturi depline.
  • Și echilibrul dintr-un cuplu are provocările sale „A dormi sau a nu dormi impreună” e marea dilemă dezbătută de psihologi. Care sunt avantajele și dezavantajele dezbatem, cum altfel, impreuna!
  • Stai în banca ta – varianta 2023! Un studiu făcut de IPSOS arată că doar un român din 10 are incredere in băncile din România, iar un sfert dintre români se simt chiar înșelați.
  • Sorana Cirstea este luată la țintă de activiștii corectitudinii politice. E criticată pentru că a postat mesajul: „Faceți bărbații din nou masculini și femeile din nou feminine!”. Azi la STIU și Topul filmelor incorecte politic. De ce spectatorii ignoră părerile criticilor contemporani.
  • Vrei soare… depresie îți dau! Schimbările climatice aduc depresia de vară. Ce efecte te pot lovi îți arăt tot azi. Atenție si sinuciderea e pe listă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri