• COMPLEXE ȘI DRUMURILE ASTEA…Că România nu merge pe drumul cel bun se vede dacă primești pe orice drum. Continuă Saga complexului imobiliar Greenfield din București. Mii de oameni au rămas fără o cale de acces in complex. Primăria a blocat o plată către Romsilva astfel că drumul forestier prin Pădurea Băneasa – care i-ar fi dus pe locatari acasă – nu va mai fi construit, spun cei de la Greenfield.
  • START LA DESCĂRCĂRI ELECTRICE. Revoluția Electrică se amână pentru când… s-o putea! Șoferii care au cumpărat mașini electrice revin la benzină.
  • INTRARE PRIN ALUNECARE. Zidane aduce scandalul inceputului de an in fotbal. Presedintele Federatiei franceze este criticat de MBappe pentru că a spus „nici nu i-as răspunde la telefon lui zidane daca m-ar suna ca să se ceară antrenor la nationala”
  • APĂRĂ-MĂ DE DUȘMANI, CĂ DE ALIAȚI…NATO descoperă un dușman unde se aștepta mai puțin. Turcia. Chiar dacă e membru NATO, Turcia e hotărata să pună bețe in roate la aderările Suediei si Finlandei in cea mai puternică organizatie politico-militară din lume. „Mai bine rămânem in afara NATO decât sa facem compromisuri in justitie” – e opinia a 80% dintre suedezi.
  • CREȘTE CA-N POVESTE. Și totuși există speranțe pentru… România. Estimările FMI arată o creștere de 3,1% pe 2023 pentru țara noastră.
  • OLDIES BUT GOLDIES. Paradoxul muzicii moderne – face bani, dar o ascultă prea puțini. De ce muzica ascultată până la 18 ani te urmărește toată viața.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri