• România – educată cu politiștii la ore! Școala la care elevii se pregătesc intens pentru o cariera de BOMBARDIER. Profesorii trăiesc un film de groaza.
  • Hey, Siri, îmi spui o poveste? Inteligența Artificială îi lasă pe naratori fără loc de muncă. Aplicațiile pentru audio bookuri se bucură – e o soluție mai ieftină.
  • Din prinț în cerșetor…familia regală a dat cu prințul de pământ. După ce a ajuns vedetă pe Netflix, prințul Harry se pregătește să-și lanseze și cartea autobiografică. Fratele lui, prințul William, e în centrul atenței.
  • Work from home în cafenele se apropie de final. Enervați să vada cum clienții transformă cafenelele în birouri, patronii le spun clar: „Lăsați laptopul la ușă!”
  • Mai ușor cu recrutările, mai bine ții de angajații pe care-i ai deja! Asta e previziunea, dar și sfatul specialiștilor în HR pe 2023 în ceea ce privește piața muncii. Dacă anul trecut peste 5.5 milioane de candidați și-au căutat job pe platforma BestJobs, ritmul angajărilor se va tempera în prima parte a anului, din cauza incertitudinii din piață.
  • Iranul și Franța sunt la un pas de un scandal diplomatic în toată regula. Autoritățile de la Teheran au închis Institutul Francez de Cercetare. Scandalul a pornit după ce revista Charlie Hebdo a organizat un concurs internațional de caricaturi care îl vizează pe ayatollahul Khamenei

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri