• Donald Trump nu e mort, și nici nu s-a întors pe Twitter deocamdată. În schimb, hashtagul #TrumpIsDead este acum în trend pe platforma de socializare. Utilizatorii vor să testeze abordarea noului proprietare, Elon Musk, față de știrile false.
  • Salariul angajaților ajunge pe toate gardurile. Țara care dă tendința in salarii – America – obligă Companiile din New York să scrie în anunțul de angajare salariul pe care îl pun la bătaie pentru cei care vor să se angajeze.
  • 10 luni de 2022, 8 luni de război. In tot acest timp am tras aceeasi concluzie ca Spike: Banii vin, banii pleacă. Bursa de Valori București a scăzut cu peste 17% în primele 10 luni din acest an – mult mai rău decât alte burse europene: 2.30 Londra, 10.80 Franta, 15.50 Germania si Italia
  • E posibil să dăm delete la istorie. Americanii pregătesc iertarea păcatelor din pandemie. „Nu știau ce fac cei care au făcut abuzuri…”
  • O veste bună, la final de zi: statul garantează credite și subvenționează dobânzi – 15.000 de euro pentru familiile tinere și 10.000 pentru studenți. Primele două bănci din program sunt CEC Bank și Creditcoop, iar aplicațiile încep din 7 noiembrie.
  • „Și m-am vândut la galerie pentru un bilet de câțiva lei”. Sunt versurile lui Gheorghe Dinică, dar și strategia de promovare a Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar. Federatia gazdă plăteste drumul mai multor europeni – cu o conditie – să scrie in social media că totul e bine si frumos.
  • Guvernul Germaniei s-a speriat de Biblie. O ministră vrea să dărâme bucățile de zidărie cu citate despre Isus de pe Palatul Regal. Ca să nu fie alte religii supărate.
  • Și ultimul subiect pe care il prezint – cu ochelari, cum mă vezi. Ai probleme cu vederea? E de la somn! Dacă dormi puțin sau rău o să ai probleme de vedere mai devreme decât cei care dorm suficient.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri