• Pornim în vacanță cu frâna trasă. La vară, Europa s-ar putea confrunta cu o criză acută de carburanți. Fiecare lanț de benzinării trebuie să aibă în depozite carburant pentru trei luni – acum au – în cel mai bun caz – doar pentru două luni.
  • Am descoperit la ce sunt buni primarii României – naționala primarilor s-a bătut pentru medalii la campionatul european. Nicușor Dan nu a făcut parte din lot.
  • Și – lumea e dependentă de schimbare – în Canada nu te mai arestează nimeni dacă te prinde cu cocaina pe stradă – singura condiție: să ai buzunarul mic – doar pentru două grame și jumătate.
  • Eu incep cu aniversatii de azi – copiii. În loc de tort, punem cifrele pe masă. Jumătate din copiii României sunt victimele violenței – bătuți, agresați emoțional sau sexual, arată un raport ”Salvați Copiii”. 20% dintre părinți încă sustin că bătaia educă. Cu toate astea, copiii nu-și judecă părinții: 94% dintre ei spun că se simt în siguranță în familie.
  • Prea mult Elvis si prea ieftin. Nu o sa mai vezi nunti la care mirii sunt imbracati ca Elvis Presley Compania care deține drepturile de imagine pentru Elvis a interzis asta – in industria care facea profituri de doua miliarde de dolari pe an.
  • Cum va arăta România sănătoasă? Alexandru Rafila promite că înființează săptămâna asta Agenția Națională de Dezvoltare a Infrastructurii în Sănătate. Problema e că nu are nici șefi și nici angajați

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri