• Drumurile noastre toate au oare sanse sa se transforme in autostrazi? Guvernul pune la bataie doua miliarde de euro pentru infrastructura rutieră. Ciucă se mai luadă si cu cele 4 miliarde de euro pe care le dă românilor ca ajutor după pandemii – un exemplu de ajutor: 25 de euro pe lună pentru unele familii.
  • Putin se apropie de prima victorie în războiul din Ucraina. Separatiștii pro-ruși din Donețk au anunțat că portul Mariupol a căzut în mâinile invadatorilor după 47 de zile de bătălie crâncenă. Cancelarul Austriei a fost azi la Moscova sa stea de vorbă cu Putin despre gaze si razboi.
  • Școala nu e doar pentru oameni. Ultimele studii ale cercetătorilor par din desene animate – ciupercile de pădure ȘTIU 50 de cuvinte si pot comunica intre ele, iar peștii sunt capabili să numere.
  • Suedia si Finlanda se pregătesc de intrarea in NATO. Se poate intampla pana la finalul verii – anunță englezii de la Times. Majoritatea cetatenilor din cele două tări sunt acum pentru aderare – si nu pentru neutralitate.
  • E lider, dar nu ii place sa fie sef cu orice pret. Deși este cel mai mare acționar individual al Twitter, Elon Musk a refuzat să intre in consiliul de administrație.
  • Poate așa nu o sa mai fie datorii – 80% dintre bancile centrale ale țărilor sunt constiente că viitorul va fi al criptomonedelor – asta după ce anul trecut nimeni nu credea in ele.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri