1. După un an de pauză din cauza coronavirusului, militarii au defilat din nou de 1 Decembrie. La București, spectatorii s-au amuzat de un grup de soldați care au defilat cu uniforme din 1918 și măști de protecție din 2021, cu mustăți pictate.
  2. Rusia anuntă ca toti diplomații americani care sunt în Rusia de mai mult de 3 ani, trebuie să plece din țară până în ianuarie. Asta dupa ce americanii au decis să expulzeze 27 de rusi.
  3. „Să ne gândim la vaccinarea obligatorie în Europa”, anunță Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Ministrul Sănătății de la noi spune să nu ne grăbim. „Trebuie sa fie un act voluntar. Sa vedem inainte cat de eficiente sunt vaccinurile la aceasta tulpină nouă” – e replica lui Alexandru Rafila.
  4. A ajuns sau nu Omicron în România? Un rugbist de la Baia Mare venit ieri din Africa de Sud a fost depistat pozitiv cu Covid.
  5. 127 de români din Maroc au cerut să fie repatriați. Guvernul a aprobat un zbor special pentru ei – sunt blocați acolo pentru că Marocul a impus lockdown din cauza noii tulpini – Omicron.
  6. După aproape doi ani, micuțul stat insular din Pacific, Fiji, și-a redeschis granițele. Primii turiști au fost primiți cu muzică tradițională pe aeroport. Turismul reprezenta 40% din PIB-ul țării.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri