• SĂ VINDEM, DAR SĂ ȘTIM ȘI NOI. România se pregătește să vândă ce mai are, nu foarte multe. Premierul Câțu ne explică motivul, dar nu spune nimic despre statul cel nou pe care politicienii îl promit – priceput, eficient, inteligent.
  • 13 PARALIZII LA VACCIN. Primele reacții adverse la vaccin aduc îngrijorare – 13 paralizii în Israel și alte probleme extreme – doctorii ne spun că  așa e de fiecare dată – reacțiile au explicații științifice.
  • PAȘAPORT TESLA DOAR CU TELEFONUL. Prima Tesla S care circulă liberă prin București doar cu buletinul. Dan Pavel a încercat electricele de ultimă generație disponibile doar cu telefonul și o aplicație
  • VOR CAPUL LUI ORBAN. Al doilea om din PNL l-a executat pe liderul Orban live la Aleph News – Rares Bogdan și aliații săi îi cer demisia președintelui PNL Orban pentru lipsa de transparență și că a pierdut alegerile câștigate.
  • ÎNCERCAȚI SĂ VĂ VACCINAȚI: STS AJUTĂ. Platforma STS pică zilnic dar se ridică și își revine  – record de vaccinari 30.000 astăzi, însă nimic  nu e ca pe hârtie – totul se transformă
  • CIRCUL MOSCOVA  DA ” NAVALNÎI”. Cel mai cunoscut opozant al lui Putin a fost  judecat în sectia de politie ca pe vremea lui Stalin –  sefii Moscovei par că se distreaza cu o lume dezlănțuită „ne facem doar datoria”

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Ciprian Jurma, Raluca Maniță, Tatiana Lipchin

Invitați: Actorul Lari Georgescu.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri