Argintul coloidal a fost descoperit ca remediu medicinal împotriva afecțiunilor microbiene în anul 1800.

Argintul coloidal este o substanță pură, complet naturală, care conține particule microscopice de argint aflate în suspensie în apă pură ionizată. Acesta este un superantibiotic remarcabil care și-a câștigat reputația pentru că nici o bacterie, virus sau microb nu poate trăi într-un lichid în care există o singură particulă de argint. Până în ziua de azi s-a descoperit că anihilează în jur de 650 de tulpini de microorganisme.

În antichitate era o obișnuință utilizarea argintului pentru a controla infecțiile

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Dar povestea argintului începe cu 4000 de ani î.Hr în Grecia Antică, Egipt și Imperiul Roman.

Herodot spunea că persanii obișuiau să bea apă doar din recipiente de argint pentru că acestea păstrau apa proaspătă mult timp. Ionii de argint dezinfecta și purifica apa.

Pentru a evita alterarea laptelui, se punea o monedă de argint în lapte drept conservant pentru că împiedica dezvoltarea bacteriilor și microrganismelor.

Argintul coloidal are o proprietate nemaiintâlnita: acesta poate da roade indiferent de agentul patogen, deoarece cercetarile au demonstrat ca are atat proprietati antivirale, cât si antibacteriene.

Astăzi cu argintul colidal îți poți întări și tonifica sistemul imunitar, prevenind gripa și răceala.

Poți trata eficient bronșita și preumonia.Iar plasat pe rană are efecte antibacteriene grăbind videcarea leziunii.

Iar proprietățile sale antimicrobiene sunt descoperite și utilizate în numeroase sectoare medicale, agricole și industriale.

Așa că dacă nu mănânci cu tacâmuri de argint ca un adevărat rege, amintește-ți că poți căpăta o respirație proaspătă și puternică cu un pic de argint coloidal.

Partenerii noștri