• Restaurantele din București care sărbătoreau ziua de 8 martie se închid. Scenariul roșu mătură businessurile care abia respirau, lumea e în pragul crizei de nervi. Liceenii au fost informați că acum vor sta acasă legal.
  • Sunt români și trăiesc lângă noi. Manifestantii anti-vaccin au anunțat astăzi sloganul lor „sufletul nu-l vând pentru un vaccin”, întrebarea fiind cine vrea un suflet în plus.
  • Polițiști care încasau 40.000 de lei pentru că stăteau degeaba. Primarul sectorului 1 deschide un nou front al revoluției din primărie. „Sunt cei care se ocupau probabil cu politia politica”.
  • România poate găzdui meciul Argentina – Brazilia pentru că stă bine la cifrele de infectare. În jurul nostru situația devine tot mai rea, Serbia, Ungaria sau Polonia au creșteri mari de tot la infectările noi.
  • Mărturia celui pe care un sindicalist din Poliția Româna a urinat la propriu, tortura este sportul preferat al bătăușilor din poliție.
  • Cel mai urmărit polițist pe facebook, Marian Godină, i-a trimis deținutului Dragnea Liviu o carte cu dedicație. Cât de corect este ca un angajat al Ministerului de Interne să râdă de foști demnitari ajunși la închisoare.

Ioana Matei, Andreea Burnar sşi Bogdan Vlad, fondatorul Testament Collection, un brand de parfumuri de nişă. Ei sunt juriul de astazi

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri