Limbajul de lemn a devenit mai important decât Constituția României. Autoritățile de la noi au amestecat cuvinte într-o căciulă – ce a rezultat e noul pachet de restricții pe care nimeni nu îl înțelege. Ce e clar e că pentru vaccinați carantina se reduce la 5 zile.
„Mi-e dor de tine, dar îmi place să-mi fie dor”. Noul studiu după Crăciun și Revelion. Oamenii care merg să-și facă sărbătorile cu părinții se plictisesc după mai puțin de 4 ore.
Criza a lovit armata din Norvegia. Generalii îi obligă pe recruți să își spele chiloții și ciorapii și să-i lase la unitate. Să-i mai poată folosi și colegii lor.
Sârbii si-au amintit de spiritul lor de războinici. S-au adunat cu miile în fața Parlamentului să le ceară australienilor să îl respecte pe Djokovic – tenismenul nevaccinat, ținut sub sechestru.
Sărbătorile pleacă, dar clopotele vin. Sucevenii se laudă cu cel mai mare clopot construit în România – are 10 tone și muzica lui se aude până la Cernăuți.
Pentru că românii au devenit pretențioși la mâncare în pandemie, restaurantele s-au adaptat – moda „cu de toate” a fost învinsă de meniul „ca la carte”. Mănânci acum și ții minte toată viața! Imagini care îți fac poftă instantaneu – azi la ȘTIU.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Raisa Humeniuc, Barasz Barabas și Ionel Burtea.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri