• Si asta poate fi unul din motivele pentru care 5 milioane de români au plecat din țară pentru un salariu mai bun afară. Ziarul Financiar vorbeste despre politica de cartel a multinationalelor de la noi. „Nu mărim salariul peste baremul stabilit si nu primesc angajatii care pleaca de la tine” – dezvaluirile lui Cristian Hoștiuc.
  • Europenii ar putea rămâne fără Instagram și Facebook dacă UE nu se înțelege cu Mark Zuckerberg. Legile europene impun ca datelor utilizatorilor să fie păstrate pe serverele din Europa, iar asta îl împiedică pe Zuckerberg să facă si mai multi bani.
  • Bruce Willis e greu de învins la Zmeura de Aur. Există o sectiune doar a lui – Cu cele mai proaste 8 filme in care a jucat anul trecut.
  • „Crede și nu cerceta!” este literă de lege pentru studenții de la noi. Românii sunt codași în Europa – nu înțeleg Teoria Evoluției – sunt mai aproape de coasta lui Adam.
  • In cădere liberă de cateva luni incoace, USR isi mai dă un restart – Drulă e noul sef. Cum va arăta USR fără Dacian Ciolos – cu Cristian Pârvulescu – analizează cum se reîmpart cărțile în politica românească.
  • Am intrat in anotimpul sărbătorilor despre dragoste, dar ATENTIE: Dragostea e oarba, mai ales pe internet. Au patit-o zeci de femei din Europa care s-au lasat cucerite cu orice pret. Povestea lor apare in documentarul Netflix, „Escrocul de pe Tinder” – locul 2 in preferințele românilor.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri