• Dezămăgiți că politica mai mult îi ingroapă decat ii ajută antreprenorii si agriculturii isi fac partid. Să facă si bani! Azi s-au adunat si au dat drumul la party si la partid!
  • Super Green-Pass-ul a intrat în vigoare de astăzi în Italia. Nevaccinații nu mai au voie să meargă cu mijloacele de transport în comun. Primul care a incalcat regula a fost un roman – l-au amendat la Roma.
  • Care criză? Pandemia a scazut PIB-urile din toata lumea, dar industria armamamentului traieste cel mai bine desi e pace – a crescut pentru al 6-lea an la rand. Producatorii de arme au vandut de peste 500 de miliarde de dolari.
  • Românii s-au cautat azi in ghete să vadă cat de cuminti au fost in acest an. Mos Nicolae a fost cel mai darnic cu un clujean – Voicu Oprean e lider in topul deţinătorilor de acţiuni la Bursa de la Bucureşti – cu 100 milioane de euro.
    Mos Nicolae a fost arestat de ziua lui. Chiar de Mos Nicolae, politistii nemti l-au arestat pe un mos care intra din casa in casa. Nemții l-au reclamat pentru că nu purta mască.
  • Un roman e in prim-plan pe site-urile din Germania. A intrat cu TIR-ul intr-un avion pe autostrada. „De ce a aterizat in fata mea?”
  • Solutia lui pește prin care planeta poate scăpa de poluare. Cel mai bun plastic se face din sperma de somon. Chinezii au folosit-o primii.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri