Grecia, destinaţia preferată a românilor, a intrat pe lista roşie. Dacă eşti vaccinat sau ai trecut prin boală, scapi de carantină.

  • ASIA EXPRES. România rămâne fără muncitori. Nimic surprinzător. Noutatea-i că îi vom plăti pe muncitorii asiatici cu bani din pomposul PNRR să ne facă autostrăzi.
  • VOLUNTAR, DAR OBLIGATORIU. Vaccinarea e voluntară, dar obligatorie. Giganţii Facebook şi Google nu mai primesc la birou angajaţi nevaccinaţi. Cei care nu se conformează sunt liberi să plece sau să lucreze de acasă.
  • PREA BUN, PREA CA LA ŢARĂ. Vara la ţară se transformă în viaţa la ţară. Apetitul românilor pentru mutatul la sat e tot mai mare.

A comandat banane, dar a primit cocaină. Jumătate de tonă. În stare pură. Cel care a recepționat marfa, într-un depozit din Chiajna, a sunat la 112.

  • PE CONTRASENS, SPRE ÎNCHISOARE. Toţi şmecherii de pe autostrăzi care merg pe contrasens să fie acuzaţi de tentativă de omor! E, deocamdată, propunerea unui ONG, care are toate şansele să devină lege.
  • CFR ŞI-A GĂSIT NAŞUL. CFR reaprinde războiul politic Cîţu-Drulă. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”. Replica lui Cîţu a pornit un concurs de trolling pe Facebook, dar şi pe culoarele politicii.
  • NU E BANC LA RADIO EREVAN. FCSB a trăit o ruşine istorică. A fost eliminată din Europa Conference League de cazacii de la Șahtior Karagandy.

Juriul emisiunii a fost format din: Mihai Zânt, Ana-Maria Rus și Bogdan Ciucă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri