• 5 morți și 102 evacuați din cea mai căutată secție Covid din România – instalația electrică, aeroterme, oxigen mortal – multe ipoteze și un singur adevăr – din spitalele din România iese doar cine are noroc.
  • Politicienii sunt fiare în opoziție și plini de importanță la putere – analizăm reacțiile penibile ale scenei politice în funcție de tura pe care a căzut tragedia – evident, avem jumătate de miliard pentru stadioane dar nu am făcut nici un spital modern.
  • Vaccinul săracilor Astra Zeneca a fost aprobat în Europa, iar serul Johnson e și el gata pentru un an în care România poate vaccina în sfârșit – astăzi am amânat încă 60.000 de oameni pentru că nu mai avem doze.
  • Pelerinaj la spitalul „Matei Balș” pentru a înțelege cum cel mai vânat spital al țării în ultimul an a găzduit o tragedie din altă ligă – frigul cronic, o ipoteză exclusă doar de politicieni.
  • După ce a mințit oficial că nu are infecții în spitalele care omoară oameni, România continuă să uimească – 21 de morți în incendii în 2 luni față de 29 de soldați morți în ultimii 18 ani.
  • Vrem să înțelegem de ce a fost amendat șeful comisiei parlamentare de cultură pentru că a spus „Fecioara Maria, o mamă surogat.”

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Andreea Olteanu, Gabriela Pătrulescu și Marius Oprea.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri