• Programul „copy-paste” – noua strategie de la județ! Consilierii de Ilfov se laudă cu un nou proiect: un campus pentru educație. Sună frumos, doar că la conferința de presă, invitații nu au văzut decât niște poze chinezești, luate fără drepturi de pe net.
  • Suntem cu… doi lei mai aproape de ținta unei investiții de 2,5 la sută din PIB, pentru apărare! Banca Națională a emis două monede aniversare, dedicate aderării României la NATO.
  • Și asta ar fi o premieră istorică pentru Statele Unite, dacă Trump va ieși peședinte: vrea să preia controlul Băncii Federale. Președintele american ar urma să-și de acordul pentru modificarea dobânzii de referință sau ar putea chiar săl destituie pe guvernatorul băncii chiar dacă nu și-a încheiat mandatul.
  • Sfatul chat-botului transformat în preot: Să nu-ți faci chip… NECIOPLIT! Și-a băgat în sperieți enoriașii cu sfaturi păcătoase: i-a îndemnat să-și boteze copiii cu nume de răcoritoare și a lăudat efectele… spirituale ale masturbării.
  • Unde îți petreci Paștele? Dacă ți-aș spune că la Londra, aș avea una din cinci șanse să îți ghicesc destinația! Agenția E-Sky a făcut topul destinațiilor pe care le aleg românii de Paște – pe locul întâi e Londra, urmează Milano, Paris și Roma.
  • Și ești curios să știi cum e viața de spion în Rusia? e mai simplu decât crezi – nu ai decât să urmărești podcastul unei foste agente ruse, pusă pe dezvăluiri.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri