• Afară-i frig și-n casă și mai și! Timișoara îngheață de astăzi după ce a fost lăsată fără căldură și apă caldă din cauza datoriilor. Primaul Fritz spune c-a sunat la București, dar tot ce-a auzit la capătul firului a fost căsuța vocală.
  • Caz revoltător! Cum validează justiția română abuzul sexual după un incident petrecut în inima capitalei – femeie hărțuită, agresorul a scăpat pentru că n-a fost pe deplin satisfăcut!
  • Și au strigat la ciuma roșie, dar acum ar fi de acord și cu ciuca roșie! Peneliștii cer votul oamenilor lui Ciolacu – Să dăm României șansa să se vindece, spune premierul desemnat!
  • N-a pornit la prima cheie, dar a luat-o după ce a fost împinsă de restricții. Vaccinarea a explodat în România – zi de record cu 150 de mii de oameni. Valeriu Gheorghiță a anunțat când atingem imunitatea colectivă!
  • A apărut sexul prieten cu mediul. Nu e în natură! Cum vor activiștii de mediu să schimbe actul de amor – se face pe întuneric și fără duș la final, ca să nu consumați prea multă apă!
  • Si am și secretul bogaților independenți și plini de bani. Cum a făcut Elon Musk 36 de miliarde de dolari în doar câteva ore. L-a depășit la avere și pe Tutankamon. Să vedem unde-și face piramida.

Juriul Știu de marți seară: colegii noștri Mădălina Bucur și Sebastian Ujică, iar invitatul extern este Diana Lupu, psiholog și psihoterapeut relațional format în psihoterapia de familie.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri