• BUCUREȘTI, ȘI TU EȘTI? 6,22 e indicele care ar putea închide Bucureștiul. E însă 25% din economia Româniai, așa că totul se calculează atent. Mai întâi se închid școlile și afterschool-urile, mall-urile rămân deschise, activitatea va fi restricționată.
  • VACCIN LA CERERE?! Visăm de o viață să vedem ora la care vine autobuzul în București. Încă nu se poate, dar avem șansă să vedem cât mai avem de așteptat până când vom fi vaccinați și cu ce ser.
  • BANII NU TRAG LA PEȘTE. Bucureștiul e singurul oraș cu peste 100.000 de salarii mari de peste 10.000 de lei. Clujul e de trei ori mai bine ca Iașiul, Tulcea e cel mai sărac în bogați pe hârtie.
  • VACANȚĂ 2 APRILIE – 4 MAI. Se închid școilie? Da, când se poate, când e cazul, vedem noi. Ministrul învățămîntului propune vacanță de pandemie: 2 aprilie – 4 mai și ca școlile să fie ultimele care se închid în București, chiar dacă acum o lună credea altceva.
  • SLUJBE ONLINE PENTRU VACCIN. Germania va ține slujbele de Paște online, în vreme ce presa americană se întreabă de ce AstraZeneca are atâtea probleme de recunoaștere. Un motiv surpriză ar fi că e prea ieftin.
  • OLTENII ȘTIU CE E HIDROGENUL? Moment straniu pentru ministrul Transporturilor. Drulă a spus că România are nevoie de trenuri de hidrogen, însă lumea s-ar uita ca oltenii la girafă. Problema e că oltenii nu știu să existe bancul ministrului.

Ana Maria Rus, Angela Carp si Mihaela Tudor, CEO Tudor Communication, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri