România descoperă că poveștile de maketing funcționează dacă sunt făcute de oameni deștepți. La Timișoara, maratonul de vaccinare de 3 zile și 3 nopți a început cu bucuria unor cozi în care oamenii arată că vor și pot să scape de COVID. Campania Guvernului lipsește, nu există.

  • PUNEȚI MÂNA PE BOGAȚI: România vorbește intens de schimbarea impozitelor, iar Joe Biden tulbură piețele mondiale: Vrea să le ia bogaților 43% din câștigurile de peste 1 milion de dolari, făcute din investiții.
  • LOREDANA, MILIONARĂ CU MANELIȘTI: Loredana alături de Salam, Jador și Vali Vijelie au depășit 1 milion de vizualizări pe YouTube în 24 de ore.
  • PAMÂNT AM FOST, PAMÂNT RAMÂNEM: România face drumuri puține și proaste și ramâne la pamânt la propriu, pentru că o treime din drumurile României sunt din pamânt.

În 20 de ani, România și-a crescut de 6 ori PIB-ul și am ajuns într-o situație nesperată: Grecia ne consideră o țară esențială pentru turismul lor. Așteaptă 700,000 de români anul ăsta, iar Bulgaria spune că românii sunt salvatorii turismului lor, care produce 12% din PIB-ul de la Sofia.

  • RĂZBOI USR – PNL: Grevă la Iași. Primarul Chirica anunță că va protesta cu banderolă împotrivă samavolnicilor de la USR. La București, cel mai bogat oraș al României, sectorul 1 are același război: Consilierii PNL, impotriva primarului Clotilde Armand.
  • PREȘEDINTE DOAR CU DOUĂ ROȚI: Președintele Iohannis s-a dus pe bicicletă la Cotroceni că să îi roage pe români să o lase mai moale cu poluarea. Cel mai probabil s-a întors acasă cu limuzina.
  • ORBAN LA BANI TRAGE: Șeful PNL-ului, Ludovic Orban, s-a razgindit: Nu mai vrea să le taie avantajale programatorilor care produc 6 miliarde de euro, ba chiar e îngrijorat. Nu sunt școli destule pentru informatică.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Vlad Dumitrescu, Raisa Humeniuc și Ioana Matei.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri