• Scandal cu tabere politice pentru carantina impusă de Arafat peste capul șefilor Timisoarei. Bode nu înțelege revolta sefului județului, coleg de partid, Nica îi răspunde tupeist: „Bucurestiul nu a înțeles Timișoara nici în 89”.
  • România continuă să se grăbească încet cu vaccinarea. Anglia a reușit în 3 zile să administreze 2, 3 milioane de doze, cât Romania în 3 luni
  • Cel mai mare dezvoltator de malluri din Romania, NEPI, cere public licitație pentru terenul miniorasului de 3 miliarde de euro. Camera de comerț raspunde „nici gând” și „Nepi nu mai poate fi vreodată partener”
  • Emoție pentru sute de mii de romani: s-a dat simulare la BAC. Între 10 și 11 s-a căutat intens cuvântul „civică”, era în textul de examen, problema e de ce în timpul examenului se caută pe Google?
  • Minsitru la economie, transporturi, interne și ce mai pică de la partid, la 46 de ani, Lucian Bode se laudă cu amenzi în lei vechi, „1,6 miliarde de lei” este prada de carantină a sefului polițiștilor.
  • Cluburile de fițe care organizează petreceri ascunse au provocat o criză de furie a guvernului. Va fi promulgata o legea specială că să le inchdia la 3 infracțiuni consecutive.

Gabriela Pătrulescu, Alice Stroescu si Constantin Vică (Doctor in Filosofie Universitatea din Bucuresti) sunt juriul de astăzi.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri