• Putin a obținut o victorie, nu pe teren, ci în birouri. Cele două republici pentru care Rusia și Ucraina se bat de ani de zile, Donețk și Lugansk, nu mai depind de Ucraina, în viziunea lui Putin. Consiliul de securitate de la Kremlin, convocat de Putin, a votat ca cele două republici separatiste să devină independente.
  • „Valul 5 se apropie de final”, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. În trei săptămâni, numărul de infectări va fi, din nou, unul scăzut, mai spune Rafila.
  • E ziua limbii materne și suntem obligați să ne gândim și la românii din Ucraina – fac parte din cei 40% locuitori ai planetei despre care statistica spune că nu au cum să învețe în limba pe care o vorbesc și o înțeleg. În ultimii treizeci de ani, jumătate dintre școlile românești din Ucraina au fost închise.
  • Te-ai speriat de prețurile mari la energie după ce am fost anuntați că ele vor fi plafonate? Ți se pregătește ceva: Prețurile la RCA vor fi plafonate până în august. După falimentul companiei City Insurance, celelalte firme au dublat sau chiar au triplat tarifele.
  • Cade mitul băncilor sigure din Elveția! Nu e secret bancar, e spălare de bani! A început ancheta care dă peste cap visurile secrete ale miliardarilor de pe toată planeta.
  • Metaversul nu e paradisul tuturor posibilităților. Ia-ți gândul de la libertate dacă vrei să investești în lumea virtuală din China. Partidul Comunist pune restricții pe lumea de 8.000 de miliarde de dolari.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri