• Viitorul mașinilor electrice se poate reseta din România. Varianta Brașov e revoluționară – încarci mașina direct de la stâlpul de iluminat. Atenție, să nu dea prea mulți în… stâlpi.
  • România Educată intră în faza de criză. Ministerul lui Deca nu mai găsește profesori noi cu care să îi înlocuiască pe cei bătrâni. Avem tot mai puțini profesori și tot mai bătrâni de la an la an
  • Cine-a zis de croaziere că sunt doar pentru vârstnici? Nu și cele tematice. Îți plac pisicile? Atunci Meow Meow Cruise e pentru tine. Dacă nu-ți plac hainele, există croaziera Bare Necessities.
  • Primul „oraș NATO” din lume se construiește în România. Baza va fi tot lângă punctul NATO de la Kogalniceanu, lângă Constanța, va costa peste 2.5 miliarde de euro si va fi gata in 20 de ani. Cea mai mare bază militară din Europa de Sud-Est va găzdui 10.000 de militari, va avea platforme pentru armament, piste, hangare pentru avioanele militare, dar și școli, grădinițe, magazine și chiar un spital.
  • Aici își dorește toată lumea să ajungă, dar puțini au acces! Insula pe care ești primit doar de la 10 milioane de dolari în sus. Dar ai avantaje, primești și casă cu piscină la intrare!
  • Și de asta se nasc atât de puțini copii pe lume. Îți arăt studiul care te dă pe spate. 80% dintre cei care au hernie de disc nu mai fac sex deloc.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri