E statistic de astăzi, via insititul de statistică: Cel mai mult alcool se consumă în România în sud-vestul Olteniei, mitul Vaslui cade, însă rămâne în picioare ideea că în Moldova.

  • Doctor Google e mai mare ca orice medic: de 3 ori mai multe medicamente luate fară prescripție decât în București sau Cluj.
  • Agenția Europeană aprobă din nou vaccinul AstraZeneca: E sigur și eficient. Milioane de oameni îl așteaptă înspăimântați de virus. Norvegienii propun prima explicație pentru cheagurile de sânge: răspuns prea puternic al sistemului imunitar.
  • Ziarul Financiar a calculat indexul bogăției în România: De la 300,000 de dolari în sus. După 31 de ani de la ieșirea din comunism avem 190,000 de români care intră în această categorie.
  • România va construi autostrada Moldova și metroul Clujului din banii europeni. Discuția e cum reușim noi să facem acum în 4 ani ce nu am reușit în 150.

Statul cheltuiește singur 30 de miliarde de euro, cu corupție la pachet în loc să se uite la idei și români din lumea adevărată.

O viziune interesantă oferită de asociația huburilor de inovație digitală, teoretic locul de unde au ieșit singurele companii românești de peste 1 miliard de euro.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII
  • România continuă să trăiască cu spaimă luna martie: Încă 6,000 de infectați în ziua în care Bulgaria se închide după 136 de morți și record de infectări.
  • Moment antologic cu foamea de cash din lumea de azi: șeful opoziției a arătat în direct că are sufletul bogat fix când vorbea despre vânzarea terenurilor către străini.
  • România a desființat tezele în anul pandemic: Copiii sunt obosiți, online se copiază la greu, iar departajarea e greu de făcut. Școala merge pe burtă până când totul va fi bine.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din Andreea Olteanu, George Mihalcea, Mihai Vasilescu – Blogger.

Partenerii noștri