Unde sunt drepturile de altădată? Cel mai amplu studiu care analizează Era COVID îi sperie pe cei care țin la drepturile omului! Cetățenii și-au pierdut încrederea în guvernele care i-au condus printre restricții.

Preoții pot împărtăși aceeași soartă cu medicii. În Italia preoții care mai vor să dea impartasanie ar putea fi obligați sa se vaccineze – culmea, propunerea vine de la un un episcop.

Vrei sa ajungi cel mai bogat om din lume – pune mana pe aceleași cărți pe care le-a citit și el. Bezos și-a făcut publică bibliografia care l-a ajutat sa devina miliardar.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Plagiatul a devenit sport național. Azi România a aflat că generalul care conduce Guvernul, Ciucă, a dat copy paste la 42 de pagini ca să poată obține diploma de doctorat. Culmea acolo trebuia sa scrie despre misiunile militare la care a participat chiar el.

La asta nu te așteptai! Copiii care fug de carte ca să se joace pe computer sunt de fapt atrași de citit. Doar că ei nu știu asta, atenție părinți!

Putin joacă tot mai tare în duelul cu Occidentul. Mută trupele mai aproape de Ucraina și amenință că își retrage diplomatii de la Kiev.

Partenerii noștri