• Ce se întâmplă cu cele 3 milioane de români care au dat banii pentru asigurare și află că, de fapt, nu prea sunt asigurați? City Insurance, cel mai mare asigurator din România e cu fiecare secundă care trece mai aproape de faliment, dar premierul Citu nu are niciun raspuns.
  • Guvernul îți pregătește nota de plată pentru esecul sau din campania de vaccinare – certificatul verde dacă vrei să mergi la restaurant sau la alte evenimente. Azi avem peste 4.000 de cazuri covid in romania.
  • Cât mai rezistă statuia controversată ridicată in week-end la Sibiu? Românii sunt revoltați că președintele Iohannis a inaugurat statuia omului care e responsabil de tragerea pe roată a lui Horea și Cloșca. Avem sondajul in care romanii cer si reintroducerea lectiei cu răscoala in materia de gimnaziu.
  • Guvernul se ia la tranta cu facturile mari la curent. Iarna asta, 13 milioane de români vor avea facturi mai mici la electricitate – e promisiunea oamenilor lui Cîțu.
  • Crede si nu cerceta e politică de stat in Romania. Suntem tara din UE care baga cei mai putini bani in cercetare – 15 euro pe creier.
  • Țară, țară vrem investitori! Avem, dar sunt începători! Dintr-un sondaj făcut de e-toro – platformă pe care se tranzacționează acțiuni și criptomonede – aflăm că jumătate dintre investitori au sub 2 ani experință pe piața de capital. Putini sunt investitori de meserie – 77% sunt angajati full-time.

Juriul este format din: Anca Mărcus, Serban Picu si Bogdan Putinică (antreprenor la „Senior Vice President, Enea Services”)

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri