Noaptea trecută nu a început războiul în Ucraina, dar a fost război chimic în România. Bucureștiul s-a bătut cu noile recorduri de toxicitate care omoară cetățenii. Brașov e pe primul loc în topul nedorit al orașelor poluate din România.

Ordonanța „Pruna” a fost declarată neconstituțională de CCR. SRI nu mai poate face cercetare penală specială în România pe infracțiunile ce țin de siguranța națională. Reglementarea Centrului Național de Comunicații al SRI a fost declarată de asemenea neconstituțională.

Vine vara, bine-mi pare, sa dăm drumul la grătare! Pe lângă micii vegetali, danezii vin cu soluția perfectă: berea fără alcool cu gust de bere adevărată.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

16 februarie e ziua în care războiul nu a avut loc. În Ucraina, astăzi e sărbătoare națională-atacul rușilor, prevăzut de Occident, nu a mai venit.

Ungaria face Rabla la telefoane, ca să încurajeze trecerea la 4G și la 5G. Spre deosebire de România, ei nu țin partea americanilor și cumpără echipamente pentru 5G de la Huawei.

Mamă, mamă, ce culturiști! O femeie se laudă pe TikTok că face zeci de mii de euro, pentru că vinde lapte de mamă culturiștilor ca să arate mai bine.

Partenerii noștri